Private

Kopp Sorø A/S har mere end 30 års erfaring med nybygning, tilbygning eller renovering af private boliger. Vi sætter en stor ære i at skabe gode byggeoplevelser for vores kunder og vi hjælper i alle dele af processen. Fordelen ved at benytte Kopp Sorø A/S er, at vi har mange håndværkerfag samlet under ét tag, hvilket betyder, at vi kan udføre alle typer af opgaver for dig.

Vores dygtige tømrere udskifter for eksempel vinduer og døre, hvor vi samarbejder med de førende producenter på markedet. Vi er certificeret VELFAC VinduesMester og Rationel Vinduesspecialist og vi tilbyder et stort udvalg af vinduer og døre til enhver opgave. Skal taget skiftes, hjælper vi dig som certificeret Monier Tagpartner sikkert igennem hele processen. Det er fra materialevalg til oplægning af taget.

Vi hjælper dig med at tage mål og rådgiver om materialevalg, og vi giver dig altid en god pris på opgaven.

Kopp Sorø A/S er eksperter i renovering og fornyelse. Vi arbejder overalt på Sjælland og vores tømrer-, murer-, og malerafdeling samarbejder med lokale VVS- og elektrikerfirmaer. Vi tager os gerne af hele dit byggeprojekt som totalentreprenør. Det betyder, at vi står for god koordinering og dermed også et grundigt arbejde.


Bæredygtig renovering af villa i Hvidovre

Bæredygtig renovering af 100 år gammel villa i Hvidovre


Læs mere

Opførsel af sommerhus

Kopp Sorø stod for udførslen af arkitekttegnet sommerhus i træ.


Læs mere

Opførsel af nyt hus

Delvis nedrivning af eksisterende parcelhus samt gennemgribende ombygning og opførsel.


Læs mere

SEND OS EN BESKED

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kopp Sorø A/S – Fulbyvej 4A – 4180 Sorø – CVR. nr. 3338 4599 – Telefon 5784 9036 info@kopp-soroe.dk
Cookiepolitik  Privatlivspolitik