Om Kopp Sorø

Kopp Sorø A/S  har i mere end 30 år været førende entreprenør for håndværk på Sjælland.
Vi har afdelinger i Sorø, Slagelse og Kalundborg.

Kopp Sorø A/S har kompetencer indenfor tømrer-, snedker-, maler-, murer- og brolæggerfagene og løser mange fagligt krævende og komplicerede byggeopgaver. Derfor er det kun de bedste håndværkere, der kommer gennem nåleøjet og bliver en del af vores teams. Det meget høje faglige niveau sikrer også vores kunder den bedste rådgivning i byggeanliggender.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Håndværk.


Kunder hos Kopp Sorø A/S

Vores kundegruppe spænder vidt fra privatpersoner til erhverv, herregårde, landbrug, boligselskaber og offentlige institutioner. Vi tilbyder en række samlede pakkeløsninger bl.a. ejendomsservice til boligselskaber, kædebutikker og skoler, samt restaureringspakker til arbejdet med fredede bygninger. Derudover har vores Forsikringsskade-afdeling aftaler med de førende Forsikringsselskaber og udfører alle type skades- udbedringer.


Kopp Sorø A/S som arbejdsplads

Vi passer på vores medarbejdere! Vores arbejdsmiljøudvalg sørger for at sikkerheden er i top, at sende vores medarbejdere på relevante og lovpligtige kurser, og at følge op på de ting der måtte opstå løbende.

Af personalegoder kan nævnes god pensions ordning, Sygeforsikring, Personaleforening mm.

Lærlinge

Ansvaret for at uddanne dygtige håndværkere, påtager Kopp Sorø sig helt bevidst. Vi går op i at tilbyde vores lærlinge en uddannelse på et højt fagligt niveau, og da vi er en virksomhed med opgaver indenfor næsten alt, er der gode muligheder for at prøve forskellige områder af.

I skrivende stund har vi 25 lærlinge i virksomheden.

Ved information til underleverandører ved salg af varer, tjeneste- og håndværkerydelser til Kopp Sorø henviser vi til vores leverandørbetingelser.

Leverandørbetingelser

Som medlem af Dansk Håndværk er Kopp Sorø A/S omfattet Håndværkets Ankenævn og forpligtet til at efterleve ankenævnets afgørelser.

Det er din sikkerhed som forbruger for, at vi leverer det arbejde, du har krav på. Garantien betyder, at du kan indbringe en eventuel klage for Ankenævnet og at uoverensstemmelsen dermed afgøres hurtigt og effektivt.

Du kan klage over vvs-arbejde, bygningssmedearbejde, malerarbejde, snedkerarbejde, tømrerarbejde, murerarbejde, kloakarbejde, belægnings- og anlægsgart­nerarbejde samt klage over leverancer af vinduer, yderdøre og termoruder.

Vedtægter for Dansk Håndværks Garantiordning

Det er os magtpåliggende, at vi passer på vores medarbejdere og på miljøet som helhed. Derfor har vi et AMO udvalg bestående af repræsentanter fra hele organisationen, som varetager det lovpligtige, det faglige og det menneskelige hensyn til sikkerhed og trivsel.

Kopp Sorø A/S er en fleksibel mellemstor byggevirksomhed i den danske byggebranche, som breder sig udover flere faggrupper og gør en stor dyd ud af, at have øje for kompetencer og ressourcer hos den enkelte medarbejder. Vi ser det som vores forpligtelse at deltage aktivt i samfundet. Det afspejler den måde, vi handler på i forhold til integritet, ærlighed, involvering og socialt ansvar.

Det sociale og faglige ansvar rækker langt ind i virksomheden. Det er medarbejderne, der er nøglen til succes i vores leverancer og derfor støtter Kopp Sorø A/S aktivt op om medarbejdernes trivsel med konkrete fokusområder såsom:

  • Praktikpladser, både til erhvervsskoler og folkeskoler
  • Seniorpolitik
  • Sundhedsforsikring og omsorg
  • Involvering i det omgivende samfund, især i lokalsamfundet
  • Personaleforening der varetager det sociale aspekt
  • En tydelig Personale / HR politik

SEND OS EN BESKED

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Kopp Sorø A/S – Fulbyvej 4A – 4180 Sorø – CVR. nr. 3338 4599 – Telefon 5784 9036 info@kopp-soroe.dk
Cookiepolitik  Privatlivspolitik