Vestervænget i Taastrup

I øjeblikket er Kopp Sorø med til at færdiggøre et stort byggeri på Vestervænget i Taastrup for en privat ejendomsinvestor. Projektet består af 59 boliger fordelt på tre enkeltstående rækkehuse, samt syv rækker med otte boliger i hver række. Hver række får henholdsvis 4 lejligheder og 4 rækkehuse.

Kopp Sorø er hoved entreprenør på boligprojektet og har den samlede byggeentreprise på udførelse af byggeriet, eksklusiv jord- og betonarbejde. Som hoved entreprenør udføres projektledelse og byggestyring, og naturligvis benyttes egne murere og tømrere. Til de øvrige fag er der indgået underentreprenøraftaler om f.eks. vvs, el, ventilation, gasbeton og lægning af dæk i etageadskillelsen.

’’Vi går 10-12 mand på projektet og vi har bl.a. sørget for at mure ydervæggene i mursten, lægge tag på, sætte gips op indvendigt, lægge fliser, pudse sokler og meget andet’’, fortæller Kenneth Jørgensen, Bygningskonstruktør hos Kopp Sorø.

Byggeriet får et spændende design, hvor de enkelte boliger laves i skiftevis lyse og mørkere mursten, og således at hver række er lavet i modsat mønster af rækken overfor. De indvendige vægge laves af gasbeton, mens ydersiden bygges op af mursten. Taget laves af præfabrikerede tagkassetter, som Kopp Sorø selv bygger i egen produktionshal, som derefter leveres og monteres direkte på boligerne med kran. Denne produktionsform betyder, at vi kan lukke en bolig på få dage således, at boligen ikke står åben i lang tid under opførelse, med risiko for at der kommer regnvand ind undervejs i byggeriet.

Kopp Sorø har ligeledes bygget og leveret 59 udhuse i træ, som hver bolig får til rådighed. På Kopp Sorøs snedkerværksted bygges hele sider og hele tage til udhusene, som derefter blot skal samles på pladsen. Endelig står Kopp Sorø for at sætte energirigtige 3-lags træ/alu vinduer i alle boligerne.

I skrivende stund er byggeriet i den afsluttende fase. Der er monteret vinduer og døre overalt i boligerne og alt det udvendige arbejde er afsluttet. Der er kun nogle enkelte udhuse, som mangler den sidste finish.

Hovedparten af boligerne er også færdige indvendigt. Der resterer dog fortsat indvendigt arbejde i de sidste 16 boliger grundet en ekstraordinær lang tørretid på gasbetonen og etageadskillelsen. Her forventes det, at ca. halvdelen færdiggøres inden udgangen af april.

 

Bygherre: Borohus AB
Rådgiver: Kongsberg

KONTAKT OS

Lars Mouritsen

Ejer

Tlf: 23 38 85 00
Email: lars@kopp-soroe.dk


Kenneth W. Jørgensen

Bygningskonstruktør

Tlf: 31 55 01 03
Email: kenneth@kopp-soroe.dk


Kopp Sorø A/S – Fulbyvej 4A – 4180 Sorø – CVR. nr. 3338 4599 – Telefon 5784 9036 info@kopp-soroe.dk
Cookiepolitik  Privatlivspolitik