Vestervænget i Taastrup

I løbet af det næste halve år er Kopp Sorø med til at færdiggøre et stort byggeri på Vestervænget i Taastrup for en privat ejendomsinvestor. Projektet består af 59 boliger fordelt på tre enkeltstående rækkehuse samt syv rækker med otte boliger i hver række. Hver række får henholdsvis 4 lejligheder og 4 rækkehuse.

Kopp Sorø er hovedentreprenør på boligprojektet og har den samlede byggeentreprise på udførelse af byggeriet, eksklusiv jord- og betonarbejde. Som hovedentreprenør udføres projektledelse og byggestyring, og naturligvis benyttes egne murere og tømrere. De øvrige fag er der indgået underentreprenøraftaler med, f.eks. vvs, el, ventilation, gasbeton og lægning af dæk i etageadskillelsen.

’’Vi går 10-12 mand på projektet og vi sørger bl.a. for at mure ydervæggene i mursten, lægge tag på, sætte gips op indvendigt, lægge fliser, pudse sokler og meget andet’’, fortæller Kenneth Jørgensen, konstruktør hos Kopp Sorø.

Byggeriet får et spændende design, hvor de enkelte boliger laves i skiftevis lyse og mørkere mursten, og således at hver række er lavet i modsat mønster af rækken overfor. De indvendige vægge laves af gasbeton, mens ydersiden bygges op af mursten. Taget laves af præfabrikerede tagkassetter, som Kopp Sorø selv bygger i egen produktionshal, som derefter leveres og monteres direkte på boligerne med kran. Denne produktionsform betyder, at vi kan lukke en bolig på få dage således, at boligen ikke står åben i lang tid under opførelse med risiko for, at der kommer regnvand ind undervejs i byggeriet.

Kopp Sorø forestår ligeledes byggeriet af 59 udhuse i træ, som hver bolig får til rådighed. På snedkerværkstedet bygges hele sider og hele tage til udhusene, som blot skal samles på pladsen. Endelig står Kopp Sorø for at sætte energirigtige 3-lags træ/alu vinduer i alle boligerne.

I skrivende stund er byggeriet over halvvejs færdigt. Der er monteret vinduer i omtrent halvdelen af boligerne og resten står klar til at blive sat i. Flere af boligerne er færdige udvendigt, men mangler det indvendige grundet en ekstraordinær lang tørretid på gasbetonen og etageadskillelsen. I næste uge er prøveboligen, der skal bruges som salgsmateriale for de øvrige boliger, klar og salget kan igangsættes.

 

Bygherre: Borohus AB
Rådgiver: Kongsberg

KONTAKT OS

Lars Mouritsen

Ejer

Tlf: 23 38 85 00
Email: lars@kopp-soroe.dk


Kenneth W. Jørgensen

Bygningskonstruktør

Tlf: 31 55 01 03
Email: kenneth@kopp-soroe.dk


Kopp Sorø A/S – Fulbyvej 4A – 4180 Sorø – CVR. nr. 3338 4599 – Telefon 5784 9036 info@kopp-soroe.dk
Cookiepolitik  Privatlivspolitik