Vestervænget i Taastrup

Vinter 2022 lagde Kopp Sorø sidste hånd på et stort byggeri på Vestervænget i Taastrup for en privat ejendomsinvestor. Projektet bestod af opførelsen af 59 boliger fordelt på tre enkeltstående rækkehuse, samt syv rækker med otte boliger i hver række. Hver række indeholder henholdsvis 4 lejligheder og 4 rækkehuse.

Kopp Sorø var hoved entreprenør på boligprojektet og havde den samlede byggeentreprise på udførelse af byggeriet, eksklusiv jord- og betonarbejde. Som hoved entreprenør udførtes projektledelse og byggestyring, og naturligvis benyttede vi egne murere og tømrere. Til de øvrige fag blev der indgået underentreprenøraftaler om f.eks. vvs, el, ventilation, gasbeton og lægning af dæk i etageadskillelsen.

’’Vi havde 1 års gennemgang fornylig, vinter 2022 og det forløb fortrinligt”, fortæller Kenneth Jørgensen, Bygningskonstruktør hos Kopp Sorø. “2. Etape har 1 års gennemgang sommer 2022”.

Byggeriet har et spændende design, hvor de enkelte boliger er lavet i skiftevis lyse og mørkere mursten, ydermere er hver række lavet i modsat mønster af rækken overfor. De indvendige vægge er lavet af gasbeton, mens ydersiden er bygget op af mursten. Taget blev lavet af præfabrikerede tagkassetter, som Kopp Sorø selv bygger i egen produktionshal, som derefter leveres og monteres direkte på boligerne med kran. Denne produktionsform betyder, at vi kan lukke en bolig på få dage således, at boligen ikke står åben i lang tid under opførelse, med risiko for at der kommer regnvand ind undervejs i byggeriet.

Kopp Sorø byggede og leverede ligeledes 59 udhuse i træ, som hver bolig har til rådighed. På Kopp Sorøs snedkerværksted blev hele sider og hele tage til udhusene bygget, som derefter blot skulle samles på pladsen. Endelig stod Kopp Sorø for at sætte energirigtige 3-lags træ/alu vinduer i alle boligerne.

Bygherre: Borohus AB
Rådgiver: Kongsberg

Hovedentreprenør: Kopp Sorø A/S

Kopp Sorø A/S – Fulbyvej 4A – 4180 Sorø – CVR. nr. 3338 4599 – Telefon 5784 9036 info@kopp-soroe.dk
Cookiepolitik  Privatlivspolitik