Sauna, Ringsted Sportscenter

I månederne september til december 2022 var Kopp Sorø hoved entreprenør på opførelsen af ny saunabygning til Ringsted Sportscenter.

Ringsted Sportscenter er en del af Ringsted kommunes vision om at flest mulige borgere skal leve et aktivt liv. Saunaen er ifølge Borgmesteren en af måderne at komme dette i møde, da den er stor og kan rumme op til 42 personer, hvilket åbner for brugen af den på mange forskellige måder.

Kopp Sorø har forestået opførelsen af hele projektet, undtaget det indvendige inventar som bænke, vægge og lofter,- disse har bygherre selv været tovholder på.

Kopp Sorø´s egne murere og tømrer har været en del af projektet og til VVS og den specielle udvendige gummibelægning, har vi gjort brug af dygtige under entreprenører.

 

Bygherre: Ringsted Kommune

Hoved entreprenør: Kopp Sorø A/S

Jord, beton og kloak, underentreprenør: Brdr. Jørgensen fra Gislinge

Udvendige gummibelægning, underentreprenør: Noord, Ringsted

 

 

"Kære alle – mestre, svende, lærlinge, praktikanter og kontornussere (det er dig, Morten 😉) Tak for fremmødet i går, hvor Kim (leder af svømmeland) og Pede (Kims medarbejder) fik gennemgået diverse funktionaliteter i saunaen. Det var virkelig betryggende, at i alle var så klare i spyttet! Dernæst og nok allermest vigtigt: Kim siger, at det er den flotteste sauna han har været i! Han er megaglad!! Og jeg med"

- Anja Kiersgaard, Projektleder, Ringsted Kommune

Kopp Sorø A/S – Fulbyvej 4A – 4180 Sorø – CVR. nr. 3338 4599 – Telefon 5784 9036 info@kopp-soroe.dk
Cookiepolitik  Privatlivspolitik