Ny rekord: Ni lærlinge

Vi har netop haft ni tømrer- og murerlærlinge til afsluttende svendeprøve. Alle ni blev udlærte svende, med rigtig flotte resultater.

Holdet omfatter 5 tømrerlærlinge og 4 murerlærlinge, og der er et bredt spænd af kompetencer på holdet, med den yngste lærling på 20 år, og den ældste lærling på 58 år.

Vi er umådelig stolte af vores fantastisk dygtige lærlinge, og de flotte resultater, de har leveret hver og en. Deres hårde indsats og engagement er uden sammenligning.

Hele 28,7% af en ungdomsårgang i Sorø valgte en erhvervsfaglig uddannelse i 2019, dermed ligger Sorø langt over den nationale målsætning på 25%.

Disse tal reflekteres i det rekordstore hold lærlinge, som vi hos Kopp Sorø har haft under vingerne og uddannet samtidigt. Hos Kopp Sorø påtager vi os helt bevidst et stort ansvar for at uddanne dygtige håndværkere, og indgår som del af Sorø Erhvervs Lærlingenetværk.

Vi har en lang tradition for at uddanne lærlinge hos Kopp Sorø og dermed at være med til at sikre fremtidens arbejdskraft i byggebranchen.

Vi går op i at tilbyde vores lærlinge en uddannelse på et højt fagligt niveau, og arbejder derfor målrettet med lærlingeforløb inden for alle fagområder.

Ud af de 9 lærlinge fortsætter 3 tømrerlærlinge og 3 murerlærlinge som svende hos Kopp Sorø. En murerlærling mangler på billedet, da han allerede samme dag startede job op, og de sidste to lærlinge er ligeledes på vej ud i nyt job.

Overvejer du at blive håndværker? Så er du altid velkommen til at kontakte os – måske vi har vi en læreplads til netop dig.

5784 9036 / info@kopp-soroe.dk

Kopp Sorø A/S – Fulbyvej 4A – 4180 Sorø – CVR. nr. 3338 4599 – Telefon 5784 9036 info@kopp-soroe.dk
Cookiepolitik  Privatlivspolitik