Lidl, Hummeltoftevej 14 i Virum

Som del af et større projekt arbejder Kopp Sorø lige nu med etableringen af en ny Lidl-butikken på Hummeltoftevej 14 i Virum. Kopp Sorø er hovedentreprenør på opgaven og har både murer, tømrer- og malerentreprisen på den nye butik, som kommer til at ligge i stueetagen på et nyt stort boligbyggeri. Vores erfarne murere, tømrere og malere har været i gang siden før sommerferien og opgaven forventes færdig inden længe, så butikken kan åbne 31. oktober 2019.

Med vores store erfaring indenfor detail og erhverv, spænder opgaverne i den nye Lidl-butikken bredt. Kopp Sorø har bl.a. stået for at opbygge, støbe og lægge klinker på hele butikkens gulv. En opbygning af sundolitt, lyddug, dampspærre, 10 cm. beton, flydespartel, lyse klinker og fugning – og som har krævet en måneds arbejde for en håndfuld af vores håndværkere. For hver tredje meter langs gulvet, er der indbygget kondensafledning til butikkens kommende fryse- og kølemontre.

Kopp Sorø har stået for at male, slibe og spartle alle vægge og lofter samt lægge gummifuge langs alle betonsøjler og samlinger i det åbne butiksrum. Vi har dertil opbygget flere nye rum, enten som opmuring eller med fortsatsvægge, til bl.a. kontor/optællingsrum, bake-off afdeling og et pantrum i indgangspartiet.

I kælderen under butikken, hvor der er et indgangsparti direkte fra parkeringskælderen, har Kopp Sorø også stået for gulve, vægge og lofter samt monteringen af et stort skydedørsparti. I den nye personaleafdelingen, som placeres i kælderen, står Kopp Sorø ligeledes for gulve, vægge og lofter samt indsættelse af køkken, baderum og omklædning.

Som hovedentreprenør står vi i Kopp Sorø for koordineringen med underleverandører fx elektrikere, ventilationsfolk, smede og rulletrappemontøre. Ved opgaver i denne størrelsesorden, kræver det erfaring at holde det store overblik, så arbejdet glider bedst muligt og forsinkelser undgås. Og det har vi i Kopp Sorø.

 

Kopp Sorø A/S – Fulbyvej 4A – 4180 Sorø – CVR. nr. 3338 4599 – Telefon 5784 9036 info@kopp-soroe.dk
Cookiepolitik  Privatlivspolitik