13.07.2016

Vi søger yderligere en projektleder

Vi har fortsat en rigtig god ordreindgang af mellemstore projekter, og søger derfor yderligere en projektleder til en fast stilling. Du får det overordnede ansvar for egne byggesager fra start til slut og jobbet består blandt andet af:

OM DIG

Du har formentlig en uddannelse som håndværker, bygningskonstruktør eller lignende kombineret med erfaring fra byggepladser. Du har høj faglig stolthed og interesserer dig for det traditionelle gamle håndværk. Du kan styre risici, økonomi, tid og kommunikation på komplekse projekter. Du er parat til at gå forrest i en travl arbejdsdag, hvor effektivitet, ansvarlighed og kvalitet er nøgleord. Vi forventer at vores nye kollega har:

Med udgangspunkt fra vores nye kontor tæt ved motorvejsafkørsel 37 på E20 i Sorø, tilbyder vi et meget selvstændigt og varierende  job med travhed fra første fløjt. Med vores flade organisationsstruktur er det i høj grad op til dig selv at gribe muligheden for videre udvikling i et mix af faglige udfordringer, attraktive byggeprojektet og frihed under ansvar. Din løn afspejler dine kompetencer og resultater. Hertil kommer pensionsordning og sundhedsforsikring som er en del af din samlede lønpakke.

SEND DIN ANSØGNING

Hvis du kan se dig selv som en del af vores team, sender du din ansøgning og CV til lars@kopp-soroe.dk snarest muligt. Ansøgningerne behandles løbende.


Tilbage

Copyright KOPP Sorø A/S