PRIVATE BOLIGER

Kopp Sorø A/S har mere end 30 års erfaring med nybygning, tilbygning eller renovering af private boliger. Vi sætter en stor ære i at skabe gode byggeoplevelser for vores kunder, og vi hjælper i alle dele af processen.

Kopp Sorø A/S er eksperter i renovering og fornyelse af køkken og bad og arbejder overalt på Sjælland. Vores tømrer-, murer-, og malerafdeling samarbejder med lokale VVS- og elektrikerfirmaer, og vi tager os gerne af hele dit byggeprojekt som totalentreprenør. Det betyder, at vi står for god koordinering og dermed også et grundigt arbejde.

Skal taget skiftes, så hjælper vi dig, som certificeret Monier Tagpartner, sikkert igennem hele processen. Det er fra materialevalg til oplægning af taget.

Vores dygtige tømrere udskifter også vinduer og døre, og vi samarbejder med de førende producenter på markedet. Vi er certificeret VELFAC VinduesMester og Rationel Vinduesspecialist, og vi tilbyder et stort udvalg af vinduer og døre til enhver opgave.

Vi hjælper dig med at tage mål og rådgiver om materialevalg, og vi giver dig altid en god pris på opgaven.

Fordelen ved at benytte Kopp Sorø A/S er, at vi har mange håndværkerfag samlet under ét, hvilket betyder, at vi kan udføre totalentreprise for dig og dit projekt.

Se reference


Copyright KOPP Sorø A/S