KÆDEBUTIKKER

Kopp Sorø A/S udfører ejendomsopgaver og serviceopgaver for kædebutikker overalt i Danmark. Vores styrke er vores professionelle, ansvarsbevidste fagfolk, som effektivt tager sig af dine butikker eller forretninger, så de fremstår præsentable og indbydende for kunder og medarbejdere.

Vi skræddersyr samarbejdsaftalen til netop dine behov og tilbyder som en del af aftalen endvidere vagtordning, således at pludselige skader kan udbedes hurtigst muligt alle døgnets 24 timer.

Vi har bl.a. erfaring med opførelse af bygninger, lokaleindretning, ombygninger og renoveringer, udbedring af bygningsskader og andre bygningsopgaver.

Som kunde i Kopp Sorø A/S er du sikret en tæt dialog i dagligdagen med den eller de medarbejdere, som er tilknyttet samarbejdsaftalen. Det betyder, at vi hurtigt og professionelt udbedrer eventuelle pludselige skader, som ellers vil påvirke din kerneforretning og din indtjening.

Vores team, som arbejder med butikskæder, kan trække på vores tømrere, murere, brolæggere og malere, som hjælper med alle opgaver. Vi samarbejder også med etablerede VVS-firmaer og el-installatører, og vi kan tilbyde dig en samarbejdsaftale, hvor vi koordinere den samlede ejendomsservice på bygninger.

Med en stor stab af kollegaer og håndværkere i ryggen står Kopp Sorø A/S klar til at løse dine ejendomsopgaver – store som små.


Copyright KOPP Sorø A/S