EJENDOMSSERVICE

Ønsker du, at dine bygninger og ejendomsporteføljer skal passes og vedligeholdes af fagfolk, så er Kopp Sorø A/S med mere end 30 års erfaring i ejendomsservice det rigtige for dig.

Et samarbejde med Kopp Sorø A/S giver dig struktureret ejendomsvedligeholdelse, som både forøger ejendommens værdi og spare dig tid og ressourcer. Vi træder hurtigt til og udbedre eventuelle pludselige skader.

Som en naturlig del af samarbejdet gennemgår vi ejendommen med dig og fremlægger derefter en anbefaling og plan for ejendomsvedligeholdelse. Vi tilbyder desuden struktureret ejendomsvedligeholdelsen, som medvirker til, at pludselige ubehagelige overraskelser begrænses.

I vores afdeling for ejendomsservice kan vi tilbyde tømrere, murere, brolæggere og malere, som hjælper med alle opgaver. Vi samarbejder også med etablerede VVS-firmaer og el-installatører og kan tilbyde dig en samarbejdsaftale, hvor vi koordinere den samlede ejendomsservice.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan sammensætte en løsning, der matcher dine behov. Vi udfører fx reparationer af:

Kopp Sorø A/S står bl.a. for løbende vedligeholdelse af døre og vinduer for Sorø Akademi:
Se reference


Copyright KOPP Sorø A/S