EJENDOMSSELSKABER

Kopp Sorø A/S har mere end 30 års erfaring i ejendomsservice, og som kunde hos os er du sikret en effektiv ejendomsservice, som er skræddersyet til dine behov. Et samarbejde med os giver dig struktureret ejendomsvedligeholdelse, som både forøger ejendommens værdi og sparer dig tid og ressourcer.

Vi garanterer en præcis aftale, og som en naturlig del af samarbejdet gennemgår vi ejendommen med dig og fremlægger derefter en anbefaling og plan for ejendomsvedligeholdelse.

Vi anbefaler en struktureret ejendomsvedligeholdelse, hvor vi sammen med dig gennemgår din ejendom 1-2 gange årligt og derefter lægger en plan for, hvilket arbejde vi skal udføre, således at du undgår ubehagelige overraskelser i din ejendom.

I vores afdeling for ejendomsservice tilbyder vi tømrere, murere, brolæggere og malere, som hjælper med alle type opgaver. Vi samarbejder desuden med etablerede VVS-firmaer og el-installatører og kan tilbyde dig en samarbejdsaftale, hvor vi koordinere den samlede ejendomsservice på bygninger.

Se reference


Copyright KOPP Sorø A/S