BOLIGSELSKABER

I mere end 30 år har vi udført håndværksopgaver for boligselskaber, og vi har derigennem opbygget en stor erfaring i god service til boligselskaber. I dag servicerer håndværkerteams fra Kopp Sorø A/S en række boligselskaber og andelsboligselskaber på Sjælland, og udfører desuden større ombygnings og renoveringsopgaver.

Det er vores erfaring, at en af de vigtigste forudsætninger for god service er tæt kontakt mellem boligselskab, ejendomsfunktionær, beboer og håndværker, og det er vores mål at give den bedste oplevelse til boligselskab og beboerne når der skal boligforbedres.

Vi lægger vægt på, at de håndværkere som udfører arbejdet kender bygningerne. Derfor har vi faste håndværkerteams, som kun arbejder med at servicere boligselskaber i dagligdagen, uanset om det er reparationsopgaver eller fraflytningsopgaver.

Vi oplever, at når boligselskabet taler med den samme kontaktperson hver gang, så løses dagligdagsopgaverne hurtigst og bedst, og det er en klar fordel, når der opstår akutte situationer.

Hvis ikke dit boligselskab får udført ejendomsvedligeholdelse af KOPP Sorø i dag, så er du meget velkommen til at kontakte os, så vi kan fortælle, hvad vi kan tilbyde dit boligselskab.

Se reference fra Sorø Boligforening her


Copyright KOPP Sorø A/S